Weekend eller konferens i Stockholm på Clarion Sign

Att hitta rätt hotell Stockholm är en konst i sig.

Det finns mängder av de och det kan vara mycket svårt att hitta just det som passar dig och din resa bäst. Ett som jag alltid tycker funkar bra är Clarion Sign. De har precis allt du kan tänka dig; gym, spa (på åttonde våningen med jättefin utsikt, perfekt för en avslappnande behandling), och en restaurang med amerikanska och svenska influenser som garanterat har något som passar alla smaker. En sak som särskiljer hotellet och gör Clarion Sign speciellt är deras inredning. Varje våningsplan är inspirerat av ett skandinaviskt land, och har både deras möbeldesign och fotokonst representerat. Jag har aldrig tyckt att det varit så intressant att gå i hotellkorridorer som jag gör när jag bor på Clarion Sign.

 

Det är vid flera tillfällen jag har besökt hotellet. En gång på weekend Stockholm med familjen, som förövrigt var jättemysig. Det ligger ju väldigt centralt så det var lätt att ta sig till alla ställen vi ville besöka. Vi åt middag på hotellet en kväll, och alla tyckte att maten var riktigt god.

 

Vid flera tillfällen har jag varit på konferens Stockholm, och jag måste säga att de på Clarion Sign varit de överlägset bästa. De har ett verktyg de kallar Equalizer som gör att vi kunnat skräddarsy konferensen så att den blir precis som vi vill ha den. Den tekniska standarden är otroligt hög, de har allt nytt inom teknik vilket har underlättat för oss, och säkerligen många andra som också valt att ha sina konferenser i deras lokaler. Något som också varit bra vid just konferenser är läget: hotellet ligger bara ett par minuter till fots från Stockholms centralstation. Detta gör det enkelt för alla att ta sig dit, det går fort och det är smidigt då det finns så pass många olika färdalternativ.

 

Vare sig du ska till Stockholm för egen räkning, eller för jobb så rekommenderar jag varmt Clarion Sign. Du kommer garanterat att trivas där!