Nu ser vi ljuset i tunneln…

Då menar jag såklart semestern! Även om vi jobbat lite mindre än vanligt denna speciella vår så längtar jag helt sjukt tills att semestern drar igång på allvar. Innan jag glömmer det så måste jag tipsa om en så grym street magic film på youtube. Det var både snyggt filmat och kul trolleri.

Till hösten har jag lovat att hålla i vårt företags event och jag är helt inne på att boka trollkarl eller boka magiker kanske man säger idag. Hur som hoppas jag på att man kan hitta en magiker i stockholm för antingen event hos oss eller hitta någon show att gå på. Jag blev helt klart inspirerad av filmen och tror mig ha en tanke om hur man skulle kunna sy ihop ett kul event.

Förmodligen kommer jag inte skriva något förrns efter semestern så hörs vi inte innan så hörs vi efter vårt företagsevent. Ha en skön sommar och passar på att bjuda på mitt favoritklipp!