Så fräshar du upp arbetsplatsen

Att arbeta på en arbetsplats som är ofräsh är varken roligt eller inspirerande. Här är en lista med några konkreta tips på hur du kan göra för att fräsha upp din arbetsplats på väldigt kostnadseffektiva sätt.

 

Skaffa städpersonal

Börjar du få några anställda kan det vara en bra idé att anlita ett seriöst städbolag för att kunna städa kontoret. Kanske inte varje dag, men en gång i veckan eller varannan vecka. Detta gör att medarbetarna kommer att hjälpa till att hålla undan.

Se över toaletterna

Fräsha toaletter är det värsta som finns och kan skapa mycket irritation. Är badrummen äckliga kan ni faktiskt kräva utav hyresvärden att hen ska renovera badrummet. Har ni gamla toaletter kan du alltid lämna in önskemål om extra isolering, det uppskattas utav medarbetarna.

Ha färsk frukt

Att ha frukt framme på kontoret gör att det luktar gott och ser trevligt ut, försök att byt ut fruktkorgen innan frukten blir dålig. Det finns flera företag som är specialiserade på fruktkorgar, känner du att det ändå skulle vara för dyrt går det att lösa genom att du köper med dig frukten själv.

Växter

Förutom att växter gör att miljön känns hem trevlig så renar och syresätter växter luften. Satsa på att köpa lättskötta växter som inte behöver vattnas flera gånger i veckan. Aloe Vera och Svärmorstunga är exempel på växter som är bra för luften och är väldigt lättskötta.

aloe-2926704_1280

 

Gör rent kaffebryggaren

Går egentligen ihop med städning, men viktigt att bryta ut för att många missar att göra rent kaffebryggaren. Oftast är den placerad centralt i kontoret och om den är smutsigt kommer resten av kontoret att kännas skitigt.