Resor till vintern

Vi älskar att komma ifrån Sverige på vintern. Vi mår också faktiskt bättre när vi får åka iväg till värme och sol några veckor. Vart skulle du vilja åka? Vilka är dina favoritresmål? Lockar strand och värme och sol och bad, all inklusivresor med sköna stränder och lata dagar. Att få gå upp framåt lunch och börja dagen med en brunch på stranden. Är det något som lockar dig? Eller vill du hellre ha äventyr och upplevelser. Upp och klättra i bergen, är det din grej? Vill du vandra i djungeln, och bli stucken av en orm? Nä det vill du säkert inte, men det är faktiskt många som tycker om att resa sådär ”konstigt” och faktiskt gå ut i djungeln.

Ja men är det så att mot all förmodan vill du faktiskt ut i djungeln eller andra farliga resmål, t ex safari är ju omåttligt populärt numera, att fe se the big 5. The big five. THE BIG FIVE. Ja det är ju de där djuren i Afrika som en kollar på när man är på safariresa. Jag tror det är lejon, noshörning, elefanten, giraffen och en till. Men det där kan nog rese experterna bättre än jag. Jag föredrar Västindien. Här finns restips för den delen av världen, håll till godo. Trinidad and Tobago, restips i Västindien / Karibien.

Ja hur avr det nu då, med dina respreferenser. Jag kan ju tipsa om Afrika och äventyr också. Tanzania och Kenya är populärt. Där besöker man Serengeti parken, och Kilimanjaro. Men bara om man vill såklart. Man kan träffa Masajer och The Big Five.