Familjeresa med klass

Funderar ni på att ta med familjen på en alldeles speciell semester som ni sent ska glömma? Äventyrlig eller avslappnad – hur är er familj? Oavsett vad ni tycker om finns en mängd unika och exklusiva resepaket till exotiska platser världen över. Välj mellan flera enastående konceptresor och upptäck världen tillsammans med Kenzan Tours!

Skapa ett underbart familjeminne
Ni som har barn vet att det inte alltid är så enkelt att resa tillsammans med hela familjen. Mycket ska stämma, alla behov ska tillfredsställas och planeringen får inte gå fel. Lämna över administrationen till experterna och låt er inte hindras från att se världen under småbarnsåren. Om resan är välplanerad och skräddarsydd efter era önskemål redan från start, kan ni skapa er drömresa. Kenzan Tours otroliga resor är anpassade in i minsta detalj för att resglada familjer med barn i alla åldrar ska få en njutbar semester med upplevelser att bära med sig hela livet. Det finns ju trots allt ingenting som är härligare än att resa tillsammans med de man älskar allra mest.

Förstklassiga upplevelser
Bekvämt, äventyrligt eller urbant. Det finns lika många önskemål som det finns familjer. Därför har Kenzan Tours anordnat ett stort antal förstklassiga och njutfulla resepaket till olika exotiska platser över hela jordklotet. Alla med olika inriktning och scheman. Många av resebolagets hotell har ett högt antal stjärnor och exceptionell standard så att er vistelse ska bli så behaglig och angenäm som möjligt.

Sol, storstad eller äventyr
Resor till maldiverna, resor till Kuba, safariresor och mycket mer. Kenzan Tours hjälper er att visa världens storslagna skönhet för barnen. Tillsammans kan ni upptäcka hemliga platser och främmande städer i fjärran länder. Ni kan exempelvis åka till vackra Seychellerna och hälsa på jättesköldpaddor i det vilda, bada i underbara vikar med kritvit sand och turkost vatten eller upptäcka den otroliga naturen på ett cykeläventyr. Det unika reseföretaget anordnar även minnesvärda safariresor i både Tanzania och Kenya, resmål du tidigare inte trodde var möjliga i sällskap med barnen. För den äventyrslystna familjen finns bland annat händelsefulla resor till det tropiska paradiset Costa Rica.

Besök och surfa runt för att hitta ert drömresmål.