Stockholm har flera fina hotell, men bara ett Sheraton!

Det är inte så konstigt att Stockholm erbjuder sina besökare många fina hotell att bo på under sina besök men Sveriges huvudstad har bara ett hotell vid namn Sheraton! Jag kan med säkerhet säga att det inte finns någon som inte hört namnet Sheraton, och det är av självklara skäl! Det här hotellet eller snarare namnet på detta hotell har stått för världens bästa service! Det här är i en klass för sig. Alla som har haft erfarenheten av att bo på detta hotell vet vad jag pratar om.

Sheraton brukar ge sina kunder en upplevelse bortom allas förväntningar. På ett helt professionellt sätt erbjuder dem sina besökare det, man som hotellets gäst vill och även mera! Det spelar ingen roll vad du har för ärende på stan Sheraton ser till att du får det du vill och hjälper dig med det du önskar. Det är detta som gör att Sheraton utmärker sig från alla andra. Om du är i Stockholm och vill delta i en konferens som något företag håller just på Sheraton kommer du att märka det som är så annorlunda med detta fantastiska hotell. Sheraton hotell i Stockholm har 465 rum som alla ger dig som hotellets gäst en komfort utöver det vanliga. Dessutom är hotellets läge svårslaget med Stockholms businesskvarter, shoppingstråk och det kungliga slottet inom gångavstånd. Runt hörnet finns Centralstationen med förbindelser inom hela Stockholm, samt Arlanda Express, som tar dig till flygplatsen på 20 minuter!

Gäller ditt besök ”konferens Stockholm”, ”hotellweekend stockholm” eller till och med ”romantisk weekend Stockholm” så är Sheraton det ultimata valet.

Sheraton Stockholm Hotel - Local Area